Pravno obvestilo in varovanje osebnih podatkov

Varovanje osebnih podatkov

Z registracijo na spletni strani Vivastea.si soglašate, da se vaši osebni podatki uvrstijo v seznam registriranih uporabnikov spletne strani in se strinjate, da se jih lahko uporablja na način in v namene, skladne z zakonodajo (ZVOP-1 in GDPR). Spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo osebne podatke, pridobljene prek registracijskega formularja na spletni strani, skrbno varovali in jih ne bomo posredovali tretji osebi. Uporabljali jih bomo izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, blaga in ostalo potrebno komunikacijo. Prav tako se zavezujemo, da bomo spoštovali eventualno željo uporabnika, da ne prejema brezplačnih ali informativnih sporočil. Osebne podatke hranimo v računalniški obliki. Po prenehanju potrebe po vodenju osebnih podatkov, se podatki izbrišejo oziroma se uničijo nosilci podatkov.

Več o varovanju osebnih podatkov

Avtorska in intelektualna zaščita vsebin, objavljenih na spletni strani

Pisna in oblikovna vsebina teh spletnih strani je v zakonsko dovoljenem okviru zaščitena kot avtorsko delo ali kot druga oblika intelektualne lastnine. Izjema so citati, kjer so navedeni različni avtorji. Tekstov in vsebin, ki so objaljene na teh spletni straneh, brez dovoljenja ni dovoljeno prepisovati, objavljati prilagojene vsebine ali pa razmnoževati oziroma vsebine kako drugače razširjati v komercialne ali v nekomercionalne namene.

Uporaba imen, naslovov, besednih zvez v zapisani vsebini, koncepta besedila ali delov besedila brez dovoljenja in brez navedbe avtorice je kršitev avtorskih pravic.

Izobraževanja in različni dogodki, ki jih Vivastea pripravlja, so avtorsko delo. Kopiranje vsebine, oblike, poimenovanj in izvajanje načinov izobraževanj so avtorsko delo, torej je posnemanje, kopiranje in prilagajanje kršitev avtorskih pravic in je po zakonu lahko kaznovano. Objava vsebin v izključno lastne namene, je dovoljena, za vse ostale namene, pa je možna objava le z navedbo vira in po predhodnem dovoljenju avtorice.

Vsaka neavtorizirana uporaba imena inštituta Vivastea ali logotipa Inštituta je z zakonom prepovedana in kazniva.

Kontakt

Cankarjeva ulica 12
1236 Trzin
Slovenija

Email: info@vivastea.si
Telefon: +386 41 21 33 90