Donacije za društva in posameznike

V Vivastei verjamemo, da smo ljudje v svojem srcu dobri in da smo drug drugemu vedno lahko ljubeča podpor. Zavedamo se, da so življenjske situacije pri posameznikih in društvih različne in da so med nami tudi takšni, ki potrebujejo našo finančno pomoč. Vemo, da so v naši družbi ljudje in živali, ki si ne morejo pomagati sami. Tudi za njih smo tu. Prav zato določen delež sredstev, ki jih pridobivamo na podlagi svetovanj in pomoči v okviru našega zavoda namenjamo posameznikom in društvom, ki nas navdušujejo s svojo srčnostjo, nesebičnostjo in iskrenostjo.

Tudi od vas želimo izvedeti, kdo so posamezniki ali društva, ki vas navdihujejo. Preko spodnjega obrazca nam sporočite, katero društvo oziroma organizacija vas je navdihnilo in pripišite utemeljitev, zakaj menite, da bi bilo dobro, da bi naš inštitut to društvo/organizacijo finančno podprl. Po pregledu vašega predloga in delovanja društva organizacije, bomo sprejeli odločitev o donaciji in višini donacije. Podpora društvom in organizacijam, ki nam in našim klientom predstavljajo navdih, je prikazana v nadaljevanju. Višine zneskov javno ne bomo objavljali zaradi zaupnosti.

Tako pomagamo:

Spominčica Alzheimer Slovenija – Slovensko združenje za pomoč pri demenci
Zveza za avtizem Slovenije
Slovensko društvo za terapijo s pomočjo psov Tačke pomagačke
Spominčica Alzheimer Slovenija – Slovensko združenje za pomoč pri demenci Zveza za avtizem Slovenije Slovensko društvo za terapijo s pomočjo psov Tačke pomagačke
Naročite se na naše e-novice